Enterijer 

Ukoliko tragate za profesionalnim brzim i povoljnim molerskim uslugama - na pravom ste mestu!Mi smo tim iskusnih majstora obučenih da rade sa najsavremenijim materijalima, pedantno i u dogovorenim rokovima
Krecenje 11

Krecenje

Krecenje je najjeftinije rešenje prilikom renoviranja stana. Boje za zidove mogu promeniti izgled vaše kuće, stana ili poslovnog prostora. Posao kao što je krečenje je najbolje prepustiti timu profesionalaca. Mi radimo po sistemu ključ u ruke, pre samog krečenja stana vrši se priprema radova, zaštita prostora, popunjavanje pukotina i rupica, pa tek nakon toga dolazi na rad sam proces krečenja. Po završetku radova, uklanjaju se krep trake, najloni i prostor se čisti. A vaši slobodni dani ostaju vam da uživate u njima i lepom osveženom prostoru.

Rasveta Skriveno Svetlo

Spusteni Plafon

Jedna od osnovnih predosti koje dobijate korišćenjem gips karton ploča prilikom završnih građevisnskih radova i konačnog uređenja enterijera jeste veliki broj mogućnosti i opcija koje imate na raspolaganju u odabiru konačnog rešenja za vaš prostor. Po svojim karakteristikama gips ploče se lako obrađuju, male su mase po kvadratu i nisu statičko opterećenje za objekat a prilikom njihovog postavljanja brzo se pokriva velika površina što sve zajedno čini ove ploče idealnim za korišćenje u izradi plafonskih sistema i konstrukcija. Posebnu primenu spušteni plafoni imaju u podizanju estetike prostorije. U kombinaciji sa adekvatnom rasvetom spušteni plafon može biti presudan faktor koji određuje konačan izgled sobe. Raznim oblicima, formama, stepenastim ravnima i kaskadama u mogućnosti ste da naglasite određene delove sobe, da prostoriji date dubinu, širinu i prostor. Pravilnim pozicioniranjem rasvete možete naglasti zone u prostoriji (na primer zonu za sedenje u dnevnoj sobi ili izložbeni odeljak u vašem poslovnom prostoru).

Powered by WebExpress